Hvordan lukker jeg min Betfair-konto?

Hvis du ønsker at lukke din konto, skal du blot kontakte os per telefon eller via den registrerede e-mail-adresse på din Betfair-konto og bede om at få kontoen lukket. Vi vil derefter behandle lukningen og bekræfte dette til dig.

Du har også mulighed for at ekskludere dig selv, hvis du synes, at du bruger for meget tid eller for mange penge på webstedet. For yderligere oplysninger om ansvarlig gambling, klik her.