Poker: Hva skjer hvis jeg blir frakoblet mens jeg er midt i et spill?

Hvis du ved et uhell blir frakoblet serveren under et spill, vil hånden din kastes når den tildelte tiden til å ta en avgjørelse utløper.

Hvis du spiller på et cash game-bord, vil du automatisk stå over frem til du returnerer og velger å legge blinder igjen. Frem til du returnerer vil du ikke betale blinder.

Hvis du var i en turnering, vil du fortsette å betale blinder når det er din tur til å gjøre det. Hånden vil automatisk kastes uten bruk av en tidsbank først.

Hvis du er koblet til ved hjelp av en trådløs ruter, må du sørge for at denne gir deg en pålitelig tilkobling, noe som kreves av pokerklienten vår.

Hvis du opplever tekniske problemer, kan du nedenfor se anbefalt feilsøking for å fikse problemet.

1. Lukk pokerklienten hvis den kjører.
  2. Avinstaller den.
  3. Slett alle midlertidige internettfiler i Internet Explorer. Dette kan gjøres i nettleseren ved å velge Verktøy -> Alternativer for Internett -> Slett filer / inkludert offline innhold.
  4. Start Pc-en på nytt
  5. Deaktiver bruken av proxy-servere (åpne Internet Explorer -> Verktøy -> Alternativer for Internett -> Tilkoblinger -> LAN-innstillinger -> Fjern merket for «Bruk proxy-server for ditt LAN»)
  6. Last ned klienten igjen fra denne koblingen: banner.poker1.betfair.com/cgi-bin/SetupPoker.exe
  7. Installer klienten på nytt

Pass også på at verken brannmuren eller antivirusprogrammene forstyrrer nedlastingsprosessen. En manuell oppføring i de relevante listene med tillatte programmer vil eliminere denne muligheten.

Du bør også være sikker på at du har den nyeste Flash-spilleren installert.

Vær oppmerksom på at Flash-spilleren må oppdateres i Internet Explorer, siden oppdatering i andre nettlesere ikke har noen effekt på klienten.

Den enkleste måten å sjekke den installerte Flash-versjonen på er ved å besøke følgende nettside i Internet Explorer: http://helpx.adobe.com/flash- player/kb/find-version-flash-player.html

Hvis du vil at vi skal undersøke frakoblingen, kan du kontakte kundeservice og be oss undersøke saken. Du må oppgi enten spillnummeret (hånd-ID), bordet du spilte på, turneringen du var i, eller det nøyaktige tidspunktet du ble koblet fra.