Exchange-spill: Hva er innkasseringen på Exchange Hold’em App for Android og iOS?

Innkassering er et produkt fra Betfair, som lar deg hente en gevinst eller ta et tap, før et arrangement er ferdig.

Betfair beregner for deg og tilbyr deg en verdi i sanntid for dine gjeldende spill, basert på oddsen på livemarkedet.

Basert på oddsen i livemarkedet, beregner Betfair verdien til dine gjeldende spill i sanntid.

Merk deg følgende:

• Innkassering plasserer automatisk spill på nåværende kamp for å låse den i en posisjon Innkasseringsverdien er minimumsbeløpet du eventuelt vinner hvis du foretar en vellykket innkassering.
  • Innkasseringsbeløpene er ikke garantert hvis de baseres på live Betfair-markeder hvor oddsen hele tiden endrer seg. Det betyr at du kanskje mottar mer enn det som ble forespeilet, men innkasseringen kan også mislykkes eller bare delvis lykket.
  • Hvis en innkassering er mislykket eller bare delvis vellykket, tilbyr vi deg et nytt innkasseringsbeløp som er basert på den nye plasseringen og nåværende odds på Betfair-markedet.