Hva er et skjermbilde og hvordan sender jeg det til Betfair?

Et skjermbilde er ganske enkelt et bilde av det som er på datamaskinens skjerm.

Noen ganger kan du bli bedt om å sende oss et skjermbilde. Et skjermbilde kan være nødvendig for å løse et bestemt problem (for eksempel manglende innskudd, feil på nettstedet, chat-misbruk osv.) eller rett og slett vise hva du har på datamaskinen din. Noen ganger er det enklere å vise noen hva du ser på dataskjermen, i stedet for å forklare det.

Når det skjermbildet er tatt, må det limes inn i et eget program, for eksempel Paint eller Word, for å kunne vise eller lagre det. Før du kan sende et skjermbilde som et vedlegg, må du først lagre det.

Følg trinnene nedenfor for å lagre og sende et skjermbilde:

1. Trykk på «Print Screen» eller «Alt» +«Print Screen» på tastaturet.
Når du trykker på «Print Screen» tar du bilde av hele skjermen, mens «Alt”+«Print Screen» kun tar bilde det aktive vinduet. Tasten «Print Screen» kan også kalles «Prnt Scrn» eller «Prt Sc». På noen bærbare datamaskiner må du kanskje trykke på en ekstra «Fn»-tast.

Image

2. Åpne et nytt dokument i «Paint», «Word» eller et annet bilderedigeringsprogram.
3. Trykk «Ctrl» + «V» for å lime skjermbildet inn i det nye dokumentet, eller bruk høyreknappen og velg «Lim inn» fra alternativer.

Image

4. Lagre dette dokumentet på datamaskinen din ved å bruke vanlige filtyper som .jpg, .bmp, .png, .doc, .gif eller pdf.
5. Legg ved filen i en chat.

Merke: Windows 7 og nyere Windows-versjoner inkluderer et verktøy kalt «SnippingTool». Det er et verktøy som lar deg ta egendefinerte skjermbilder av av et vindu. Når det er tatt, må du fortsatt lagre det lokalt før du kan legge det til en chat.