Hva kan jeg gjøre hvis jeg tror jeg spiller for mye?

Hvis du bekymret over at du spiller for mye, tenk nøye over hva du bør gjøre videre og om du bør fortsette å spille.

• Vurder om du skal sette økonomiske grenser.
  • Du kan ta en pause fra Betfair på 24 timer, 48 timer, 7 dager eller 30 dager.
  • Besøk våre side om ansvarlig spilling eller besøk Gamble Aware (www.gambleaware.co.uk/) for mer informasjon om ansvarlig spilling.
  • Vurder å ta en pause fra spillingen eller benytt deg av alternativene for selvekskludering.
  • Kontakt en profesjonell for råd (se under for kontaktinformasjon).

GamCare (www.gamcare.org.uk) er den ledende myndigheten som tilbyr rådgivning, råd og praktisk hjelp til å håndtere den sosiale påvirkningen av gambling i Storbritannia, og kan nås på: 0808 8020 133.

Gambling Therapy (www.gamblingtherapy.org) gir støtte og rådgivning til alle som er påvirket negativt av gambling.

Gamblers Anonymous (www.gamblersanonymous.org.uk) er et fellesskap for menn og kvinner som har gått sammen for å gjøre noe med sitt eget spilleproblem og hjelpe andre spilleavhengige med det samme.

For mer informasjon, trykk her.

Selvekskluderingen vår dekker nå både Paddy Power og Betfair.  Fra 30/12/2016, hvis du selvekskluderer deg hos ett varemerke, vil vi hindre deg i å få tilgang til kontoen din (eller åpne en ny) i perioden med selvekskludering. Hvis du har fått en konto stengt hos et av varemerkene, og den kontoen kan ha en saldo, kontakter du det relevante kundeserviceteamet.

Vær oppmerksom på at dersom du benytter deg av noen andre verktøy for spillerbeskyttelse på Betfair-kontoen din, vil ikke det samme automatisk gjelde for Paddy Power-kontoen. Hvis du ønsker å bruke et verktøy for spillerbeskyttelse, kan du gjøre det via Paddy Power-kontoen på nett. Alternativt kan kundeservice gjøre dette for deg.