Bekræftelse af din konto

Hvad er finansieringskilder, og hvorfor er det vigtigt for mig?

Finansieringskilder lyder måske overvældende, men bare rolig! Denne procedure hjælper os med at sikre, at vi lærer dig at kende og giver dig en god kundeoplevelse, og at vi opfylder vores forpligtelser. Derfor beder

Hvad er Betfairs Identitets godkendelses proces (KYC)?

Som selskab, er vi stolte af integriteten og synligheden i vores forretning. Det er vigtigt at kunne bekræfte vores kunders identitet og specielt, at de er over 18 år. Denne proces hjælper os med at yde den bedste service, og sikrer få afbrydelser i

Må mindreårige spille hos Betfair?

Det er ulovligt for personer under 18 år at spille hos Betfair. BEMÆRK VENLIGST, AT HVIS VI FINDER UD AF, AT EN PERSON UNDER 18 ÅR HAR BENYTTET BETFAIR, VIL VI ERKLÆRE ALLE VEDKOMMENDES GEVINSTER FOR UGYLDIGE, OG VEDKOMMENDE KAN EFTERFØLGENDE BLIVE M

Hvad gør Betfair for at beskytte dig?

Hos Betfair er sikkerheden for vores kunders personlige oplysninger en prioritet. Her er nogle af de måder, hvorpå vi er med til at beskytte dig og din konto: Login-oplysninger bliver altid sendt krypteret. Når du logger på vores hjemmeside, bliver d

Hvilke dokumenter skal jeg sende ifm. identitets godkendelses processen (KYC)?

For at opfylde alle kravene i din godkendelses proces skal du sende en kopi af et dokument fra hver af de følgende kategorier: Personlig identifikation - Et foto-id fra følgende liste Pas Kørekort Nationalt identifikationskort Et hvilket som helst an