Beat the Drop ‒ Spilleregler

Hvem kan delta?

Kampanjen er tilgjengelig for nye og eksisterende kunder med registrerte Betfair-kontoer som er 18 år eller eldre.

Hvordan og når kan jeg kvalifisere meg?

Velg innsats og antall spørsmål du vil svare på (maksimal pris £/€ 250).

Du vil da bli gitt en pott med penger å satse med (størrelsen på den potten vil avhenge av innsatsen din og antall spørsmål du har valgt å svare på).

Fra de som tilbys, velger du ditt første spørsmål og markedet du ønsker å spille på. Du kan deretter enten splitte potten eller satse alt på det spørsmål. Gjenta denne prosessen frem til du har svart på alle spørsmålene.

Eventuelle penger som er igjen i potten etter at alle spørsmålene er besvart, er dine å beholde.

Hva kan jeg vinne?

Den maksimale gevinsten fra ett enkelt spill (f.eks. der £/€ 250 er valgt og det maksimale antallet spørsmål er valgt) er £/€ 1 000 000.

Størrelsen på potten (med andre ord din potensielle gevinst) avgjøres av antall spørsmålet du velger og prisen.

Når får jeg premien min?

Penger vil automatisk krediteres til kontoen din.

Hva annet må jeg vite?

Dette er et Oddsspill (med andre ord et fast odds)-produkt.

Den maksimale billettprisen per spill er £/€ 250.

Billetter er kun gyldige i seks dager fra tidspunktet du svarte på siste spørsmål. Hvis denne tiden passerer og et spill ikke er fullført, vil du ha rett til å kreve et beløp som beregnes ved å halvere potten (med andre ord slik den er ved utløpet av perioden på seksti dager) for hvert gjenværende spørsmål. Eksempel: Hvis du har £/€ 100 i potten med to runder å spille, vil du være berettiget til å kreve £/€ 25 (fordi de resterende £/€ 100 vil bli halvert, og £/€ 50 som gjenstår etter det vil så halveres igjen).  Vær oppmerksom på at fordi du har latt spillet utløpe, vil du ikke automatisk bli kreditert med dette beløpet, men du vil ha rett til å kreve det ved å kontakte vårt kundeserviceteam.

Den første gangen du spiller Beat the Drop, vil du automatisk motta 30 dager med gratis spilling. Du har ubegrenset spilling på et «10 S ‒ £ 1000 pott»-spill. Du kan bare bli med i ett spill om gangen. Den gratis måneden din utløper 30 dager etter første deltakelse, fra 17. september 2018. Når du fullfører et gratisspill (gevinst eller tap), vil du bli med i enda et gratisspill, så lenge det er innen gratisperioden på 30 dager. Dette tilbudet er kun tilgjengelig fra første gang du spiller Beat the Drop, fra 17. september 2018. For å sikre at kampanjen er begrenset til én per kunde, tillater vi kun én kunde å delta fra hver husstandsadresse, IP-adresse, e-postadresse, betalingsmåte (f.eks. debet- eller kredittkort, Neteller osv.) og/eller delt datamaskin (f.eks. offentlig bibliotek eller arbeidsplass). Vi forbeholder oss retten til ikke å gi gratis deltagelse til noen kunder.

Kun ett spill kan spilles på ethvert tidspunkt.

Gevinster returneres i penger.

Andre kjedelige, men viktig greier

Betfair forbeholder seg retten til å suspendere eller deaktivere «Beat the Drop» når som helst.

Hvis du har fått en e-post fra Betfair som ekskluderer deg fra kampanjer, kvalifiserer du ikke for denne kampanjen.

Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake tilgjengeligheten til dette tilbudet til enhver spiller eller gruppe av spillere, eller til å endre vilkårene for denne kampanjen når som helst. Dette vil ikke påvirke spillere som allerede har begynt å spille spillet.

Bruk av programmer designet for automatisk å plassere spill innenfor angitte parametere (også kjent som «boter») er ikke tillatt på Beat the Drop. Enhver kunde som oppdages å bruke slik programvare vil bli ekskludert fra kampanjen.

Vi forbeholder oss retten til å ekskludere enhver deltaker fra Beat the Drop og fra bruk av nettstedet vårt, og til å holde tilbake eventuelle gevinster fra deltakere, hvis vi mener at en slik deltaker har brutt disse vilkårene, har forsøkt å delta ved å bruke mer enn ett brukernavn, eller på annen måte engasjerer seg i uredelig, mistenkelig eller ulovlig aktivitet (inkludert deltakelse som er i strid med loven i deltakerens lokale jurisdiksjon), uansett om deltakeren ville eller kunne ha vunnet en premie uten slik aktivitet.

Før vi utbetaler Beat the Drop-gevinster til deltakere, kan vi kreve at slike deltakere sender inn viss dokumentasjon til oss for blant annet å bekrefte identiteten deres. Betalingen av gevinster er avhengig av at deltageren sender inn slik dokumentasjon, og at vi er fornøyd med dokumentasjonen som sendes inn.

Markedene avgjøres i henhold til Betfair Oddsspills regler og forskrifter, som er tilgjengelige her.

Ved feil resultat vil Betfair kansellere dette resultatet og avgjøre på nytt med riktige resultat. Hvis en kunde fortsette spillet sitt som har blitt påvirket av et feil resultat, vil de bli brakt tilbake til stadiet av spillet der de skulle ha vært dersom spørsmålet hadde blitt riktig stilt.

I tilfeller der et spørsmål må annulleres (spilleren starter ikke, menneskelig feil i spørsmålet, alvorlig prisbevegelse), vil Betfair annullere dette spørsmålet og alle kunder vil bli fjernet fra det spørsmålet og må deretter velge et annet spørsmål å gå videre med .

Vilkårene for Betfair.com gjelder også for dette tilbudet.