Hvordan plasserer jeg spill med kombinasjoner på samme kamp?

Kombinasjoner på samme kamp er en ny funksjon som gir deg muligheten til å bygge akkumulatorer på en enkel kamp, men fra flere markeder. Hvis du ønsker å plassere en kombinasjon på samme kamp, har vi allerede satt opp en oversikt over hvordan du skal gjøre det på både datamaskin og mobil.

Mobil | Datamaskin

Mobil

Hvis du ønsker å plassere en kombinasjon på samme kamp på mobil, har vi allerede satt opp en oversikt for deg. Du finner ut hvordan du gjør det på datamaskin her.

For å plassere en kombinasjon på samme kamp, trykk på «Kombinasjon på samme kamp»-fanen ved siden av valgt kamp (se eksempel Real Madrid - Bayern München nedenfor). Du vil da se alle tilgjengelige spillmarkeder på kampen.

Image

Fra vinduet som viser alle spillmarkedene, velg kombinasjoner fra samme kamp for å se mulighetene du har.

Image

Spillekupongen viser kombinasjonen på samme kamp, og du kan nå se gjennom spillene dine. Du kan også velge å plassere singelspill på enkeltvalg fra kombinasjon på samme kamp-spillet ditt.

Image

Når du er fornøyd, skriv inn innsatsen din og bekreft spillet.

Image

For mer informasjon om kombinasjoner på samme kamp, sjekk ut våre ofte stilte spørsmål (FAQ).

Datamaskin

Hvis du ønsker å plassere en kombinasjon på samme kamp via datamaskinen, har vi allerede satt opp en oversikt for deg. Du finner ut hvordan du gjør det på mobilen her.

For å plassere en kombinasjon på samme kamp, trykk på pilen ved siden av valgt kamp (se eksempel Real Madrid - Bayern München nedenfor). Du vil da se alle tilgjengelige spillmarkeder på kampen.

Image

Fra vinduet som viser alle spillmarkedene, velg kombinasjoner fra samme kamp for å se mulighetene du har.

Image

Spillekupongen viser kombinasjonen på samme kamp, og du kan nå se gjennom spillene dine. Du kan også velge å plassere singelspill på enkeltvalg fra kombinasjon på samme kamp-spillet ditt.

Image

Når du er fornøyd, skriv inn innsatsen din og bekreft spillet.