Hjelp til konto og betaling

Hopp til: Bekrefte kontoen min | Hjelp til innlogging | Legge til /fjerne et kort som bekrefter kontoen min.
Hvis du er ny hos Betfair, eller hvis du ennå ikke har bekreftet kontoen din, må du gjøre det før du kan ta ut penger.
Hvis du bor i Storbritannia eller Irland, tar vi sikte på å bekrefte kontoen din elektronisk innen 72 timer, men hvis vi ikke kan gjøre dette, kontakter vi deg for å gi deg beskjed.
Hvis vi ikke kan bekrefte kontoen din elektronisk, må vi se et identitetsbevis og et adressebevis for å bekrefte kontoen din.

Mer informasjon om hvilke dokumenter vi trenger

Har du glemt påloggingsinformasjonen din?
Trykk her hvis du har glemt brukernavnet ditt.
Husk at brukernavnet kan være det samme som e-postadressen din.
Problemer med totrinnsbekreftelse
Problemer med PIN-kode på mobilen

Legge til eller fjerne et kort
Du kan legge til et kort via betalingssiden på Min konto eller ved å trykke her
Hvis du allerede har registrert tre kort, må du fjerne et av disse før du legger til et nytt.

• Hvis det er mulig å fjerne kortet ditt, kan du gjøre det fra Min konto > Betalinger > Kortopplysninger.
  • Hvis kortnummeret på 16 siffer er det samme som på det registrerte kortet, kan du endre utløpsdatoen ved å gå til Min konto > Betalinger > Kortopplysninger.

Hvis du ikke får fjernet kortet, vennligst ta kontakt. Sørg for å ha en av disse tilgjengelig:

• Fotografi av kortet. Det skal vise de første seks og de fire siste sifrene av kortnummeret.
  • En kontoutskrift som viser transaksjoner fra Betfair.