Exchange: Hva er min «Tilgjengelig for spill»-saldo?

Din «Tilgjengelig for spill»- eller «Tilgjengelig totalt»-saldo er beløpet du kan satse til enhver tid.

Din «Tilgjengelig for spill»-saldo er kontosaldoen din minus gjeldende eksponering knyttet til spill du har plassert som ikke ennå er avgjort.

Eksponeringen din er totalbeløpet du har brukt på spill som ikke er avgjort. Du har en eksponeringsgrense, og denne er som standard satt til £ 5 000 (eller tilsvarende i andre valutaer). Denne kan endres hvis du nærmer deg grensen.

Når du er logget inn, kan du vise (eller skjul) din «Tilgjengelig totalt»-saldo øverst i høyre hjørne på skjermen. Du kan også bruke oppdater-knappen for å se et oppdatert tall som reflekterer nylig plassert spill.

Din «Tilgjengelig for spill»-saldo vises også under «Kontosammendrag» inne på «Min konto». Du vil se at det er en sum for hver av lommebøkene dine («Hovedlommebok», «Exchange-spill-lommebok» og «Poker-lommebok») i tillegg til et kombinert tall øverst i «Kontosammendrag» under brukernavnet ditt.

Merk deg følgende:

Det er mulig at du har en «positiv eksponering» grunnet garantert profitt i «Hurtigutbetaling»-markeder. I dette tilfellet vil din «Tilgjengelig for spill»-saldo være høyere enn den faktiske kontosaldoen din.