‎‭Oddsspill: Hva er Acca Edge?

null

«Acca Edge» erstatter «Acca Insurance» og vi tilbyr nå den mest konkurransedyktige forsikringen i bransjen:

• Refunderes som kontanter når konkurrentene refunderer som gratisspill
  • Du mottar refunderingen med en gang siste omgang er avgjort, og trenger dermed ikke vente helt til nest da for å få utbetalingen.
  • Acca Edge gjelder for tripler og høyere, ikke femling og det over som andre tilbyr – dette får du ikke noe annet sted.
  • Vi tilbyr dette på alle idretter og blander valgene du ønsker – dette får du ikke noe annet sted.
  • Vi har ingen maksgrense på refunderinger (vanligvis er denne på £ 25)
  • Du trenger ikke tenke på minimumodds. Med en gang du har plukket ut tre eller flere valg, aktiveres Acca Edge.

Hvordan beregnes oddsreduksjonen?
Oddsreduksjon brukes for at vi skal kunne gi deg korrekt odds, hvis du ikke vinner på et av spillene dine. Så i et nøtteskall, sannsynligheten for at ett av valgene ikke vinner.

Hva er maksimal refundering på Acca Edge?
Det er ingen maksgrense i Acca Edge.

Kan jeg sette EW-spill eller kombinerte spill med Acca Edge?
Hvis en kunde velge EW eller kombinerer spillene sine, får de ikke bruke Acca Edge.

Kan jeg bruke gratisspill med Acca Edge?
Du kan ikke bruke gratisspill med Acca Edge.

Teller spill som settes med Acca Edge mot innsatskravene til en bonus?
Ja, spill med Acca Edge gjelder mot innsatskravene dine.

Kan jeg velge SP-spill med Acca Edge?
SP-spill er ikke tilgjengelig med Acca Edge.

Hva skjer når...

• en omgang gjøres ugyldig:
    Acca Edge blir ugyldig. Oddsen på spillet går tilbake til det det var før Acca Edge ble lagt til.
  • det blir dødt løp (dead heat):
    Acca Edge blir ugyldig. Oddsen på spillet går tilbake til det det var før Acca Edge ble lagt til.
  • du innkasserer:
    Spill som avgjøres for innkasseringsbeløpet og videre Acca Edge-utbetalinger gjøres ugyldig. Sjansen for at Acca Edge er lagt til innkasserings-tilbudet.
  • BOG Edge (Beste odds garantert):
    Acca Edge og BOG jobber sammen. Hvis du vinner baseres gevinsten på den nye BOG-oddsen og Acca Edge-reduksjonen % gjelder fortsatt (den samme som når du plasserte spillet).
    Eksempel:
    •     Firling med alle 4 omgangene til 2/1
    •     Acca Edge brukes, som minsker kombinasjonsoddsen fra 80/1 til 72/1 (9,9 % reduksjon)
    •     Spillet vinner og BOG gjelder for 1 hest, noe som tar det til 3/1
    •     Gevinsten utbetales til 96/1 (9,9 % reduksjon på BOG kombinasjonsodds 107/1)
  • Fratrekk ved regel 4 i hesteveddeløp Edge:
    Acca Edge og Regel 4 jobber sammen. Hvis spillet vinner, er gevinsten underlagt regel 4 og også Acca Edge % (som er den samme som den var ved plasseringen av spillet)

Vennligst se her for flere eksempler rundt Acca Edge.