Exchange: Kan jeg se beløpene som det spilles for og mot i SP?

Ja, det kan du. SP-spill vises i vinduet med deltakerinformasjon. Det finner du ved å trykke på grafikonet ved siden av hvert valg i markedet.

I tabellen ved siden av grafen, ser du to nye kolonner. Innsats på spill for og risiko på spill mot i SP. Beløp med oddsgrenser vises i kolonnene ved siden av den respektive oddsen til de som spiller for (blå farge) og de som spiller mot (rosa farge).
Dette er det motsatte av i Exchange-spillene hvor pengene til de som spiller for vises i rosa under «Spille mot» og omvendt).

I SP-spill uten oddsgrenser vises 1,01 på spill for og 1000 på spill mot.

Den fjerne oddsen viser balansen mellom spill mot og spill for i SP.