Exchange: Hva kan jeg gjøre med et spill som ikke er bekreftet i SP-markeder.

Som standard vil spill som ikke er bekreftet opphøre og kanselleres ved starten av hendelsen.

Du kan fortsatt velge at dette skal skje, hvis du ønsker det, og ubekreftede spill vil ha «avbryt» som standard. Vi har imidlertid lagt til to andre alternativer:

• Du kan velge «Behold» for spillet når markedet blir et livemarked, hvis det ikke er bekreftet før starttidspunktet. Dette gir deg enda en mulighet til å få spillet ditt bekreftet, men det er fortsatt ingen garanti for at spillet bekreftes, for det kan hende oddsen aldri når det nivået du har forespurt.

• Du kan også velge å konvertere ubekreftede Exchange-spill til et Sp-spill, hvis det forblir ubekreftet ved starttidspunktet, ved å velge «TA SP»-alternativet.

Merk deg igjen at du kan kansellere et ubekreftet Exchange-spill som normalt, uansett hvilket alternativ du velger.

Se «Hva er alternativene [Behold spill] og [Ta SP] når jeg har et ubekreftet Exchange-spill?» for mer informasjon.