Exchange: Hva er forskjellen på bekreftede og ubekreftede spill?

For at et spill skal inngås, må det bekreftes av en annen kunde, noen som har motsatt mening.

Når du sender inn et spilltilbud, kan spill returneres som ubekreftet, delvis bekreftet eller helt bekreftet.

Eksempelet nedenfor viser et spill som har blitt bekreftet – det kan ikke endres eller kanselleres.

Image

Statusen til spillene dine vises under «Mine spill»-fanen. I følgende eksempel er spillet ubekreftet. Pass på at du klikker på «Fortsett» etter at spillet er bekreftet, ellers vil ikke spillkupongen din oppdateres.

Image

Frem til spillet ditt er bekreftet av noen andre, har du ennå ikke et spill. Hvis ingen bekrefter spillet ditt før markedet stenges eller blir et livemarked, vil spillet ditt opphøre og du får pengene dine tilbake.

VIKTIG: Spillet ditt kan bli bekreftet rett etter at den ubekreftede spillkupongen er vist, som ovenfor. Selv om det ikke bekreftes umiddelbart, betyr ikke det at det ikke kan bli bekreftet.
Ubekreftede spill forblir i markedet som tilbud frem til du bestemmer deg for å kansellere dem. Det verste som kan skje, er at du plasserer enda et spill, i den troen at det første spillet ditt ikke gikk gjennom, og enda et spill, og enda et spill etter hvert som oddsen endrer seg – så snur plutselig markedet og du blir bekreftet flere ganger, når du egentlig bare ønsket å plassere ett spill! Det er mye tryggere å endre oddsen til det ubekreftede spillet ditt, i stedet for å prøve igjen og igjen å bli bekreftet.

Siden odds og pengebeløp tilgjengelig hele tiden endrer seg, spesielt rett før et løp eller når et marked er live, må du kanskje justere oddsen eller innsatsen din for å bli bekreftet. Merk deg at oddsen og innsatsverdien fortsatt kan endre seg i bildet nedenfor – du kan fortsatt endre eller kansellere det når som helst, frem til spillet blir bekreftet.

Image

Kunder ønsker alltid den beste oddsen, enten de spiller for (backer) (så høy som mulig) eller mot (lay) (så lav som mulig). Vær klar over at skjermen med Betfair-markedene vanligvis oppdateres hvert 30. Sekund, men at Betfair-serveren kan behandle hundrevis av spill per sekund. I et travelt marked vil odds og volum endres hele tiden – så ikke anta at oddsene bare endrer seg når du ser det skje på skjermen. Klikk på oppdater-knappen like ovenfor markedet for å se siste odds.