Hjelp med totrinnsbekreftelse

Betfairs totrinnsbekreftelse reduserer sjansen for at kontoen din blir kompromittert.

Det er fordi i tillegg til brukernavnet og passordet, vil Betfair be deg skrive inn en engangskode som sendes til telefonen din via SMS eller vises i Google Authenticator-appen for iPhone, Android, BlackBerry og Windows Phone. Dette autentiseringssystemet beskytter mot en rekke angrep og eliminerer risikoen for passord som er usikre / enkle å gjette eller delte passord som lekker fra andre nettsteder du bruker.

Denne funksjonen er viktig hvis du bryr deg om sikkerheten til kontoen din. Når du har aktivert Betfairs totrinnsbekreftelse, er det ikke nok for angripere å bare vite/gjette brukernavnet og passordet ditt, de må også gjette et ekstra engangspassord, som endres hvert 30. sekund. På grunn av den beregningsbaserte kompleksiteten, er det nesten umulig å utføre denne typen angrep. Med totrinnsbekreftelse vil Betfair-kontoen din ha den beste beskyttelsen som er tilgjengelig.

Hvordan slår jeg det på?
For å slå på totrinnsbekreftelse logger du inn på Betfair-kontoen din og besøker «Min konto». Under «Min sikkerhet»-fanen finner du konfigurasjonsskjermen. Følg instruksjonene for å registrere deg og konfigurer alternativene dine. Det tar ikke mer enn et par minutter.

Hvordan gjør jeg det?
Totrinnsbekreftelse er veldig enkelt å bruke og du blir raskt vant til selve prosessen. Du starter med å logge inn som vanlig. Du får se en ekstra påloggingsskjerm hvis informasjonen din er riktig. Åpne Google Authenticator på telefonen og skriv inn bekreftelseskoden i nettleseren din. Hvis koden er riktig, logges du automatisk inn på profilen din. Du kan velge å gjøre dette for hver pålogging eller bare for nye enheter i «Min sikkerhet».

Hvordan deaktiverer jeg det?
For å deaktivere totrinnsbekreftelse, besøk «Min sikkerhet»-siden din under «Min konto». Hvis totrinnsbekreftelse er aktivert på kontoen din, vil statusen til denne funksjonen vise «På». Trykk på rullegardinmenyen og deretter «Slå av» for å deaktivere totrinnsbekreftelse.

I tillegg kan du velge å deaktivere funksjonen midlertidig. Du har to valgmuligheter: «Suspender i 1» dag og «Suspender i 1 uke».

I tilfelle du ikke kan bruke totrinnsbekreftelsen, kan vi suspendere den for kontoen din midlertidig. Totrinnsbekreftelse kan deaktiveres i 1 time, 24 timer eller 7 dager, hvor du vil kunne logge på uten å skrive inn koden.

Hvordan deaktiverer jeg totrinnsbekreftelse når den er suspendert?n Etter at vi har suspendert totrinnsbekreftelsen din midlertidig, kan du deaktivere den helt fra Min konto. For dette trenger du bare å logge på kontoen din, gå til Min sikkerhet og deretter totrinnsbekreftelsesområdet. Velg «Fortsett» og deretter «Fjern». Du vil da være uten totrinnsbekreftelse på kontoen din, men du kan legge den til igjen på en ny enhet.

Når du setter opp totrinnsbekreftelse, vil du få en liste med reservekoder. Disse kodene lar deg logge på uten telefonen ved å legge til en kode bak passordet ditt.
Eksempel:
Hvis passordet ditt er «B3tF4!rsm$r7» og en av reservekodene er «367622311», vil ditt endelige passord være «B3tF4!rsm$r7367622311». For å se en liste med reservekoder, besøk «Min konto» --> «Min sikkerhet».

Hva skjer hvis jeg ikke har reservekoder?
Hvis du har gitt oss mobilnummeret ditt, vil du ha muligheten til å få et engangspassord på SMS. Hvis dette ikke fungerer, må du ringe oss. Kontosikkerheten din er veldig viktig for oss. Vi setter deg opp med en gang vi har fått bekreftet identiteten din. Vær forberedt på å svare på noen sikkerhetsspørsmål rundt kontoen din.

En «pålitelig enhet» er for eksempel mobiltelefonen eller laptopen som du godkjente ved å krysse av «Kryss av for å bekrefte at dette er en pålitelig enhet» når du logget inn. Når du logger deg inn med en pålitelig enhet, trenger du bare brukernavn og passord. Du blir bedt om å skrive inn bekreftelseskoden for hver nye enhet du logger deg inn med. Når den er godkjent, blir enheten lagt til kontoen din.

Hvorfor bruke pålitelige enheter?
Gjennom å begrense kontotilgangen til kun kjente enheter, trenger du bare å logge på med brukernavn og passord. Du trenger dermed ikke å bruke totrinnsbekreftelseskoden ved hver pålogging uten å kompromittere kontosikkerheten som denne gir.

Hvordan bruke pålitelige enheter?
Denne første gangen du logger inn fra en enhet som ikke er pålitelig, blir du spurt om å skrive inn din totrinnsbekreftelseskode. Du må krysse av «Husk denne enheten for fremtidige innlogginger». Når du har logget på, vil enheten bli lagt til listen over godkjente enheter. Så enkelt er det.

Hvordan endrer man en enhet til ikke-pålitelig?
For å endre enheten til ikke-pålitelig, gå til «Min konto» --> «Min sikkerhet» og klikke på «Endre» ved siden av Innstillinger for pålogging. Kryss av «Glem tidligere pålitelige enheter» og trykk på «Lagre endringer». Tidligere pålitelige enheter fjernes øyeblikkelig og må bekreftes på nytt ved neste innlogging.

Hvilke Betfair-produkter ber ikke om en bekreftelseskode?
I tillegg til enkelte tredjepartsprodukter vil følgende Betfair-produkter kreve at du legger til Google Authenticator-koden på slutten av passordet ditt i passordfeltet for å kunne logge på.

• Mobile Web Exchange (touch.betfair.com)
  • Lite (lite.betfair.com)
  • Mobile Timeform (timeform.betfair.com)
  • iPad Exchange native app
  • Mobile Mobet

Hvilke tredjepartsprodukter støtter ikke totrinnsbekreftelse?
Ved å bruke tilnærmingen som er beskrevet ovenfor, vil du i de fleste tilfeller kunne logge inn på tredjepartsprodukter med totrinnsbekreftelse. Følgende produkter er kjent for ikke å støtte den gjeldende tekniske tilnærmingen og bør ikke brukes sammen med totrinnsbekreftelse.

• Bet Trader Evolution

Automatisert programvare (eller boter) som får tilgang til det eldre Application Programming Interface, kjent som API6, vil ikke fungere hvis totrinnsbekreftelse er aktivert. Dette er fordi den automatiserte programvaren ikke har muligheten til å sende inn engangsbekreftelseskoden fra Google Authenticator.

Neste generasjons Application Programming Interface, kjent som API-NG, er tilgjengelig og gir deg sterk autentiseringsmekanisme. Vennligst kontakt Betfair Developer Program for mer informasjon.