Spillebørsen: Hvad er Auto Cash Out?

Auto Cash Out er Betfairs nyeste Cash Out-funktionalitet, der giver dig fuld kontrol over dit spil, selvom du ikke er i nærheden af en mobilenhed eller computer. Det betyder, at du nu kan fastlåse en gevinst uden at løfte en finger.

Du skal have en aktiv Cash Out-position på et marked for at konfigurere en Auto Cash Out. Når du har placeret et matchet spil, skal du blot gå til det aktive marked, du vil oprette en Auto Cash Out for, og trykke på rullemenuen ved siden af knappen Cash Out. Du får mulighed for at angive et gevinstniveau, hvor du automatisk vil få udbetalt din gevinst på et marked.

Din gevinstværdi til et hvilket som helst positivt tal mellem din aktuelle Cash Out-position og din maksimale gevinst på markedet.

Tryk på knappen Gem, og hvis din gevinst på markedet rammer det tal for Auto Cash Out, som du har angivet, udbetaler vi automatisk din gevinst til dig. Når du har oprettet en regel for Auto Cash Out, tilføjer rullemenuen en grøn prik for at give dig besked om dette.

For at fjerne en regel for Auto Cash Out, skal du genåbne rullemenuen og trykke på knappen Fjern.

Bemærk, at ikke alle markeder er berettiget til Auto Cash Out.