2-trins-godkendelse - Hvad sker der, hvis jeg mister min telefon?

Når du konfigurerer 2-trins-godkendelse vil du få vist en liste over backup-koder. Med disse koder kan du logge på uden din telefon ved at tilføje en kode efter din adgangskode.

Eksempel:
Hvis din adgangskode er "B3tF4!rsm$r7" og én af dine backup-koder er "367622311" vil den endelige adgangskode være "B3tF4!rsm$r7367622311". Du kan se en lister over alle backup-koder under "Min konto" --> "Min Sikkerhed".

Hvad sker der, hvis jeg ikke har backup-koder?

Hvis du har givet os dit mobilnummer, har du mulighed for at sende en engangsadgangskode via SMS. Hvis dette ikke virker, skal du ringe til os. Din kontos sikkerhed er meget vigtig for os. Vi sætter dig op på ingen tid, når vi har bekræftet din identitet. Vær forberedt på at besvare nogle sikkerhedsspørgsmål vedrørende din konto.