2-trins-godkendelse – Hvordan aktiverer jeg funktionen, bruger den eller deaktiverer den?

Hvordan aktiverer jeg den?

For at aktivere 2-trins-godkendelse skal du bare logge på din Betfair-konto og gå ind under "Min konto". Under fanen "Min sikkerhed" finder du konfigurationsskærmen. Følg blot instruktionerne. Det tager kun et par minutter.

Hvordan bruger jeg den?

2-trins-godkendelse er meget nem at bruge, og du vil hurtigt vænne dig til processen. Du starter ved at logge på som normalt. Du vil få vist et ekstra logon-skærmbillede, hvis dine oplysninger er korrekte. Åbn Google Authenticator fra telefonen og indtast godkendelseskoden i din browser. Hvis koden er korrekt, bliver du logget ind på din profil.

Hvordan deaktiverer jeg den?

For at deaktivere 2-trins-godkendelse skal du bare gå ind på siden "Min sikkerhed" under "Min konto". Hvis 2-trins-godkendelse er aktiveret for din konto, viser status for denne funktion meddelelsen "Til". Klik på rullelisten og klik på "Slå fra" for at deaktivere 2-trins-godkendelse.
Derudover kan du vælge midlertidigt at deaktivere funktionen. Der er to muligheder, du kan vælge mellem: "Udskyd 1 dag" og "Udskyd 1 uge".