Hvad er Cash Out?

Cash Out er et produkt fra Betfair, som gør det muligt at fastlåse en gevinst eller et tab, inden en kamp er færdig.

null

Betfair klarer regnestykkerne og giver dig værdien i realtid på dine aktuelle spil på baggrund af livemarkedsoddsene.

Med et enkelt klik kan du udbetale på alle spil, der er placeret på et enkelt marked.

Vigtige oplysninger

• Cash Out er tilgængelig på mange forskellige af Betfairs markeder.

• Cash Out-ikonet   vises for de markeder, hvor Cash Out er tilgængelig. Cash Out er muligvis ikke tilgængelig på tidspunkter, hvor likviditeten på markedet er lav.

• Cash Out placerer automatisk spil på Betfair-markedet, så det låser på en position. Den viste udbetalingsværdi er det mindste beløb, du modtager, hvis du foretager en udbetaling.

• Cash Out-beløb er ikke garanterede, da de er baseret på Betfairs live-markeder, hvor oddsene konstant svinger. Det betyder, at du måske modtager mere end det viste beløb, eller at du slet ikke eller kun delvist får udbetalt et beløb.

• Hvis en Cash Out ikke eller kun delvist kan gennemføres, tilbyder vi dig et nyt udbetalingsbeløb baseret på din reviderede position og de aktuelle odds på Betfair-markedet.

• Reduktion i eksponering krediteres din konto, når du har placeret en succesfuld Cash Out, og evt. gevinster på markedet udbetales, når markedet er afgjort.

image