Hvad er SO-oddsgrænser?

SO-oddsgrænser er en ny funktion, som giver dig mulighed for at angive enten den minimumsodds, du er villig til at acceptere for et SO-spil, for købespil, eller de maxodds du er villig til at acceptere for et sælgespil. Traditionelle bookmakere tilbyder ikke denne type væddemål, men Betfair har udarbejdet et SO-system, som gør det.

Du skal blot vælge valgmuligheden Fastsæt oddsgrænse, når du placerer et SO-spil og angive de minimumsodds, du er villig til at acceptere for købespil eller de højeste odds, du er villig til at acceptere for sælgespil. Hvis Betfair SO så falder uden for de angivede grænser, bliver dine indsatser tilbagebetalt og væddemålet matches ikke. Det gør, at Betfair kan beregne den minimumsfortjeneste, du vil få på valget, vis resultatet er til din fordel.

Beregning af SO-køberes minimumsfortjeneste
(Min. odds - 1) x indsats = min. fortjeneste

Beregning af SO-sælgeres minimumsfortjeneste
Forpligtelse / (Max. odds - 1) = min. fortjeneste