Hvad er et skærmbillede og hvordan sender jeg det til Betfair?

Et skærmbillede er ganske enkelt et billede af, hvad der vises på din PC-skærm.

Enkelte gange kan du blive bedt om at fremskaffe et skærmbillede. Et skærmbillede kan være nødvendigt for et bestemt problem (for eksempel manglende indskud, fejl på siden, misbrug på chatten osv.) eller bare for at vise hvad du gør på din PC. Nogle gange er det lettere at vise, hvad du ser på din PC i stedet for at forklare det.

Når skærmbilledet er taget, skal det indsættes i et program, som for eksempel Paint eller Word, så at det kan ses og/eller gemmes. Før du kan sende skærmbilledet som en vedhæftet fil i en e-mail, skal det gemmes.

For at gemme og sende et skærmbillede, følg venligst disse trin:

1. Klik “Print Screen” eller “Alt”+”Print Screen” på dit tastatur.
Når “Print Screen” klikkes bliver der taget et skærmbillede af hele skærmen, mens “Alt”+”Print Screen” kun tager et billede af det aktive vindue. Tasten “Print Screen” kaldes også “Prnt Scrn” eller “Prt Sc” og på enkelte bærbare kræves det at man også klikker på tasten “Fn”.

Image

2. Åben et nyt dokument i “Paint”, “Word” eller et andet billederedigeringsprogram.
3. Klik “Ctrl” + “V” for at indsætte skærmbilledet i det nye dokument eller højreklik og vælg ‘’Indsæt’’ fra menuboksen.

Image

4. Gemme dokumentet på din PC ved brug af filudvidelser som .jpg, .bmp, .png, .doc, .gif eller .pdf.
5. Opret en ny e-mail til support.da@betfair.com (for eksempel) og vedhæft denne fil til e-mailen. Vi anbefaler at du altid bruger e-mailadressen som er registreret på din Betfair-konto, så vi kan kan identificere din konto.

Bemærk: Windows Vista og Windows 7 inkluderer et program som kaldes “SnippingTool”. Det er et værktøj som tillader dig at tage skærmbillder som en del af et vindue. Når billedet er taget, skal det fortsat gemmes lokalt før det kan lægges til en e-mail.