Poker: Hvordan indstiller jeg en overførselsgrænse?

Poker-overførselsgrænser omfatter alle overførsler til Poker-konti over en løbende periode. Overførsel af penge tilbage til din Betfair-hovedkonto nulstiller ikke grænsen.

Dine Poker-overførselsgrænser træder i kraft fra det øjeblik de angives første gang. De gælder for den tid, du vælger (uge, måned eller år), og bliver så automatisk nulstillet og starter på ny.

Hvis du f.eks. sætter en Poker-overførselsgrænse på 1.000 kr. mandag middag, vil dit samlede overførselsbeløb blive registreret fra det pågældende tidspunkt, og du vil blive forhindret i at tabe mere end 1.000 kr. på Poker. Overførselsgrænsen vil så blive nulstillet for den efterfølgende uge.

Et andet eksempel: Hvis du sætter en overførselsgrænse på 5.000 kr. pr. måned den 31. august, vil dit samlede overførselsbeløb blive registreret fra det pågældende tidspunkt, og du vil blive forhindret i at overføre mere end 5.000 kr. på Poker frem til den 30. september, den sidste dag i den efterfølgende måned. Overførselsgrænsen vil så blive nulstillet for den efterfølgende måned.

Hvis du prøver at fjerne eller begrænse din grænse, træder det kun i kraft, hvis du bekræfter denne ændring efter 7 dage (se flere oplysninger her om, hvordan du bekræfter din grænse). Nedsættelser af grænsen træder i kraft med det samme.

Overførselsgrænser sat her gælder kun for din Poker-konto. Hvis du har valgt primære tabsgrænser for vores sportsprodukter (under Min konto - Spillerbeskyttelse på Start- eller Sportsiden), vil disse ikke gælde for dine spil på Poker.

Hvis du bruger et selvudelukkelsesværktøj eller et andet spillerbeskyttelsesværktøj i din Betfair-konto, skal du være opmærksom på, at det ikke automatisk vil blive brugt i din Paddy Power-konto. Hvis du vil også selvudelukke fra Paddy Power eller sætte et spillerbeskyttelsesværktøj, kan du gøre det via din Paddy Power-konto online, eller Kundeservice kan sætte dette for dig.