Hvad er min Tilgængelig til at spille-saldo?

Din ’Available to bet’ eller din ’totale tilgængelige’ balance er det beløb, du på et givent tidspunkt  har til rådighed til at satse.

Din ’totale tilgængelige ’ balance er saldoen på din konto, minus (nuværende ) udsættelse i forbindelse med væddemål som endnu ikke er afgjorte.

Når du er logget ind, kan du se (eller skjule) din ’totale tilgængelige’ balance i øverste højre hjørne af skærmen. Du kan også opdatere din browser (refresh-knappen) for at se de aktuelle tal, som afspejler nye væddemål.

Din ’totale tilgængelige’ balance vises også på siden ’Kontooversigt’ i ’Min konto’. Du vil bemærke, at der er et tal for hvert af dine konti. (”Hovedkontoen”),. Samt et kombineret tal i toppen af ’kontooversigten’ under dit ’brugernavn’.