Hvordan bør jeg beskytte mine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger er værdifulde, både for dig og for svindlere. Betfair er klar over dette, og derfor har vi udviklet en række sikre processer som yderligere mindsker risikoen for at dine oplysninger falder i de forkerte hænder.

Vores processer sikrer for eksempel at ingen fra Betfair nogensinde kontakter dig og beder dig om din adgangskode eller dine personlige betalingsoplysninger eller økonomiske oplysninger. Alle e-mails og telefonopkald, der beder om denne type oplysninger, er falske og bedrageriske.

Svar ikke på disse svindelnumre. Hvis du har mistanke om, at nogen giver sig ud for at være Betfair-medarbejdere over telefonen, skal du bede den person der ringer om detaljer vedrørende vedkommendes anliggende og omgående kontakte Betfair. Hvis det er en e-mail, skal du ikke svare afsenderen. I stedet skal du kontakte Betfair, og vi vil råde dig til, hvordan det er bedst at handle.

Hvis du har nogen bekymringer eller spørgsmål eller, hvis du har mistanke om at dine oplysninger muligvis er blevet bragt i fare, skal du kontakte os, og vi vil så undersøge sagen.