Hvordan ændrer eller afmelder jeg mit kort?

Under "Min konto" --> "Mine kortoplysninger" --> "Opdater kortoplysninger" kan du se og ændre dine kortoplysninger. Du kan ændre visse dele af dine kortoplysninger, mens nogle oplysninger ikke kan ændres:

Kortoplysninger der kan ændres:

• Udløbsdato
  • Startdato (hvor det er relevant)
  • Kort faktureringsadresse

Kortoplysninger der ikke kan ændres:

• Kortets kaldenavn
  • Kortholders navn
  • Kortnummer
  • Korttype

Hvis du modtager et kort fra din bank med samme lange kortnummer som på det sidste kort, skal du blot ændre udløbsdato (og startdato).

Hvis det lange kortnummer er ændret i forhold til det sidste kort, skal du registrere kortet som et nyt kort (med et andet kort kaldenavn).

Under "Min konto" --> "Mine kortoplysninger" --> "Afmeld kortoplysninger" kan du afmelde dit gamle kort. Afhængig af nettoindbetalingerne for dine kortoplysninger, hvor lang tid dit kort har været registreret, eller hvis du ikke har gennemført KYC identitets godkendelses processen, bliver du muligvis bedt om at indsende noget dokumentation, for at vi kan afmelde dit gamle kort.

Hvis du ikke kan slette kortet fra din konto, beder vi dig kontakte os, så vi kan vejlede dig videre i forløbet.