Multispil: Hvilke odds får jeg på mine multispil?

Efter at du har indtastet din indsats, klikker du på ”Se odds”-knappen for at se de tilgængelige odds for dit spil. Du kan fjerne individuelle multispil fra multispilkombinationen, for eksempel kan du fjerne et af dobbeltspillene i Yankee-spillet. For at gøre dette, klikker du på ikonet til venstre for multispillet. På samme måde kan du klikke på ikonet til venstre for multispillet som blev fjernet for at inkludere dette igen. Når du er tilfreds med de valgte multispil og har tjekket at oddsene er acceptabel, klikker du på ”Placer spil”-knappen for at placere dine multispil.