Multispil: Hvad er multispilkuponer?

Nogle multispilgrupper har en kupon som lader dig vælge blandt en række lignende markeder fra én visning. For eksempel kan en kupon vise alle tilgængelige markeder for kampodds i fodbold fra en multispilgruppe. Du kan vælge et udvalg fra en kupon eller ved at gå til hvert enkelt marked. Markeder på kuponen kan kombineres med markeder som ikke findes på nogen kupon. Du kan, for eksempel, vælge at købe at et hold vinder en kamp fra kuponen og vælge at købe at et andet hold vinder en anden kamp 1-0 fra multispilmenuen, så længe begge markeder befinder sig i samme multispilgruppe.