Hvorfor bliver tabende valg ikke delvist afgjort ud fra specialspil-markeder?

I modsætning til sportsbegivenheder så har underholdningsverdenen, som vores specialspil generelt baseres på, ingen klart definerede regler, der gælder for dem alle. I fodbold kan et hold, som bliver slået ud af Champions League ikke komme tilbage i konkurrencen igen og vinde. Men på mange Specialspil-markeder er dette et scenario, der er fuldt ud muligt (eksempelvis reality tv-programmer). For at beskytte vores kunders interesser, forbliver alle valg på markedet, indtil det pågældende marked er fuldstændigt opgjort, når en klar vinder er kendt.