Hvad er min risikogrænse?

Din risikogrænse er det maksimale beløb, der kan sættes på spil fra din konto til enhver tid.  Grunden til at vores site har denne funktion er for at give dig mulighed for at begrænse dine tab til enhver tid og sikre, at du ikke kommer til at sætte mere på spil, end du har til hensigt. Standard er på mindst 50.000 kr.

Hvis du ønsker at øge dette beløb, beder vi dig kontakte vores kundeservice og informere dem om den større begrænsning du ønsker, samt dit brugernavn.