Hvordan bliver min kommission udregnet?

Hvad er kommission?
Spillebørsen tager kommission på vindende spil. Vi bruger en Market Base Rate, alt efter hvor du bor for at udregne din kommission. Din Rabatprocentreducerer den provision, du betaler og er baseret på, hvor mange Betfair Pointdu har optjent. Vi belønner dig med Betfair-point, når du vinder eller taber på Betfairs Spillebørs.

Hvornår skal jeg betale kommission?
Betfair tager kun kommission af din nettogevinst på et marked. Du skal ikke betale kommission på tabende spil.

Hvor meget skal jeg betale i kommission?
Sådan beregnes den: Kommissionen = Nettogevinsten x Marked Basissats x (100 % rabat-sats).

Billede

Billede