Spil på Spillebørsen: Hvad er likviditet (beløb, der kan spilles for)?

Likviditet er de penge, du har til rådighed til at spille for (købe/sælge) på de tilsvarende odds for de tilsvarende valg. Den likviditet, du kan se på de enkelte odds-forøgelsestrin, kan være en kombination af en eller flere forskellige brugeres umatchede spil. Du kan spille for hele eller dele af dette beløb. Hvis du spiller for mere end det tilgængelige beløb, vil systemet automatisk placere det resterende beløb som et umatchet spil, som andre brugere kan vælge at acceptere.

Likviditeten vises på odds-knapperne for hvert valg, som du kan spille på.

Du kan se likviditeten i din kontos valuta, hvis du er logget på, og i britiske pund (£), hvis du er logget af.