Poker: Hvordan beregnes vekselkursen?

Valutaen for saldoen på din Poker-konto vil være den samme som for din Betfair-hovedkonto. Derfor foretages der ikke valutaomregning ved overførsler til og fra din Poker-konto.

Pokerspil udbydes dog i tre valutaer på Poker-platformen: USD, EUR og GBP. Når du tager penge med til pokerbordet (buy-in), benyttes en vekselkurs til at konvertere beløbet til bordets valuta. Denne vekselkurs opdateres en gang om dagen. Når du forlader et pokerbord (stand-up), bruges nøjagtig den samme vekselkurs, som da du tog penge med til bordet, og derfor vil der ikke være nogen vekselkursforskel.