Poker: Hvad er en satellit-kvalifikationsturnering?

En satellitturnering er, samme med freerolls, den billigste vej til at spille med om de store pengegevinster.

I turneringssektionen i din pokerlobby finder du de nødvendige oplysninger ved at vælge Planlagte eller Sit'n'Go-turneringer ved hjælp af indstillingen Filter på pokerlobbyens hovedskærm.

Ved at kaste et blik på turneringsoversigten kan du se, hvilket tidspunkt turneringen er sat til at starte på.

Ikke alle satellitturneringer garanterer et sæde. Hvis der ikke er et "GTD" i turneringens navn, og der ikke er penge nok i den totale præmiepulje til at betale for en plads til den efterfølgende turnering, vinder den bedst rangerede spiller penge i stedet.

Normalt udgør en token startgebyret til den turnering, du har kvalificeret dig til. I stedet for at betale gebyret, når du vil spille med i turneringerne, kan du få adgang med en token, hvis du har en. Tokens tildeles ofte som en del af en kampagne til vinderne af satellit- eller kvalifikationsturneringer.