Jeg har problemer med at installere softwaren, hvad skal jeg gøre?

Hvis du har oplevet problemer med installationen, anbefaler vi først og fremmest, at du prøver at afinstallere programmet ved hjælp af Windows Kontrolpanelet – Tilføj/Fjern Programmer. Hent installationsfilen igen, når den tidligere installation er blevet fjernet.

Hvis det ikke hjælper, og problemet bliver ved, bedes du kontakte vores Helpdesk. Kontakt os