Er der noget jeg kan gøre for at reducere antallet af gange jeg mister forbindelsen?

Tab af forbindelse kan være et resultat af en svag internetforbindelse, som regel i forbindelse med en trådløs internetforbindelse.

Hvis du benytter en trådløs internetforbindelse, vær venligst opmærksom på at sørge for, at routeren er så tæt på din computer som muligt. Dette vil hjælpe til at reducere risikoen for at signalet bliver forstyrret af vægge o.l.

I nogle tilfælde kan det også skyldes din computers ydelse, der kan få det til at se ud som om du ikke er tilsluttet nettet. Dette vil normalt opleves som at skærmbilledet fryser, og skyldes at billederne på hjemmesiden ikke opdaterer på din skærm.

Selvom vores poker-klient ikke kræver det mest moderne og kraftige hardware, er det altid tilrådeligt at tjekke om driverne til dit grafikkort skal opdateres. Grafikkort-drivere kan ret hurtigt blive forældede og begynde at forårsage dårlig ydelse. Dog kan langt de fleste opdateres gratis on-line. For at gøre dette, må du finde ud af hvilket grafikkort du har installereret. Det kan du gøre ved at åbne Windows kontrolpanelet. Klik "System"-ikonet, der åbner dine Systemindstillinger. I den øverste række af faneblade skal du klikke på "Hardware", og  dernæst "Enhedshåndtering"-knappen. Dette åbner et nyt vindue med alle dine hardwareindstillinger. Fra listen vælger du "Skærmkort", for at se navnet på dit grafikkort. Du kan nu bruge denne information til at søge online efter fabrikanten, og fra deres hjemmeside downloade den sidste nye, opdaterede driver. Til sidst må du genstarte din computer, og starte Betfair Poker op igen.