Hvad sker der, hvis jeg beslutter mig for ikke at spille med i turneringen, når jeg har tilmeldt mig?

Hvis du beslutter dig for at framelde dig turneringen, inden den begynder, kan du gøre dette ved at klikke på den turnering, du har tilmeldt dig og derefter på FRAMELD-knappen.

Du kan ikke framelde dig, når først turneringen er gået i gang. (Bemærk venligst at i nogle tilfælde, som er specifikt indikeret, kan du ikke framelde dig i de sidste 5 min. inden turneringsstart).