Hvad er forskellen på turneringer og pengeborde (cash tables)?

Hvis du ønsker at spille i en turnering, skal du tilmelde dig og betale buy-in gebyr og house fee, før du starter med at spille. House fee er normalt 10% (eller mindre) af det pågældende buy-in.

For dette faste beløb modtager du chips. Alle deltagere starter med det samme antal chips. Blinds / antes og bordgrænser forøges regelmæssigt på tidligere fastsatte tidspunkter. Dette gøres for at sikre, at turneringen når til en afslutning.

Præmierne tildeles alt efter, hvor højt oppe i rangeringen, du slutter turneringen. Normalt er det de øverste 10 - 20% af spillerne, der præmieres. Du kan tjekke udbetalingsstrukturen på en turnering, så snart du sidder ved bordet og spiller. For at gøre dette skal du trykke på lobbyen og finde den turnering, du er tilmeldt og derefter klikke på Præmiepulje.

Spillere kan ikke købe ekstra chips under en freezeout-turnering. Rebuy-turneringer tillader spillerne at købe flere chips, hvis de mister deres chips og tillader mange gange også en top-up i slutningen af re-buy perioden.