Spillebørs: Bedste prisudførelse?

Hvad er Bedste prisudførelse?

Funktionen Bedste prisudførelse giver kunderne mulighed for at blive matchet til det bedste odds på Spillebørsen.

Hvis du har slået funktionen Bedste prisudførelse til, når bedre odds er tilgængelige, eller hvis de bliver tilgængelige, efter du har placeret din spilanmodning, matches dit spil automatisk til de forbedrede odds. Dette sker normalt på to måder:

• Hvis en kunde spiller et spil og bedre odds bliver tilgængelige, før spillet bliver bekræftet. En kunde opnår altid de bedste odds på det tidspunkt, hvor spillet matches.
  • Hvis de bedste odds, der er tilgængelige, tilbydes til en mindre indsats end kundens ønskede størrelse af indsatsen, mens de næstbedste odds er tilgængelige til en større indsats. Hvis en kunde i sådanne tilfælde angiver de ønskede odds som de næstbedsteodds, vil dette have den virkning, at en del af vedkommendes spil automatisk matches til de bedste tilgængelige odds og resten af spillet til de næstbedste odds.

Hvis funktionen Bedste prisudførelse derimod slås fra, matches dit spil ikke/delvist, hvis bedre odds er tilgængelige, eller hvis de bliver tilgængelige, efter du har placeret din spilanmodning.  I stedet bortfalder din spilanmodning, og du bliver bedt om at sende din spilanmodning igen til det forbedrede odds.

Hvordan fungerer Bedste prisudførelse?

• Når du har slået funktionen Bedste prisudførelse til: hvis bedre odds er tilgængelige, eller hvis de bliver tilgængelige, efter du har placeret dit spil, men før spillet matches, matches dit spil til de forbedrede odds.

I nedenstående eksempel placerer kunden et købespil på Chelsea til odds 1.25, når odds 1.28 er tilgængelige. Bedste prisudførelse betyder, at dette spil matches til de bedste tilgængelige odds på 1.28.

Image

• Når du ikke har slået funktionen Bedste prisudførelse til: hvis bedre odds er tilgængelige, eller hvis de bliver tilgængelige, efter du har placeret dit spil, men før spillet matches, udløber spillet, og det matches ikke. Du skal derefter genindsende dit spil til de odds, der er tilgængelige i øjeblikket.

Hvad sker der, hvis oddsene bliver dårligere, efter at jeg har placeret mit spil, men før mit spil matches?

Dit spil vil aldrig blive matchet til dårligere odds end dem, du har anmodet om, når du kun bruger Bedste prisudførelse. Bruger du imidlertid Bedste prisudførelse ("BPE"), samtidig med at du har slået MatchMe-funktionen til, er det muligt, at de odds, du matcher, er lavere end ønsket for fuldt ud at matche den ønskede indsatsstørrelse (kun købespil).

Et af følgende sker, når du placerer dit spil, og oddsene bliver dårligere, når du kun bruger BPE (dvs. uden også at slå MatchMe til):

• Dit spil er umatchet i begyndelsen, men det kan imidlertid blive matchet til de odds, du anmodede om, hvis disse odds bliver tilgængelige igen, efter at du har placeret dit spil, eller
  • Dit spil forbliver umatchet, hvis de odds, som mindst svarer til dem, du har anmodet om, ikke bliver tilgængelige.

Et af følgende sker, når du placerer et købespil, og oddsene bliver dårligere, og du bruger BPE sammen med MatchMe,

•  Hvis spillet ligger inden for grænsen for MatchMe-indstillingerne (se relevante grænser nedenfor), matches det til de bedste tilgængelige markedsodds inden for grænsen, eller
  • Hvis det ligger uden for grænsen, er det umatchet i begyndelsen, men det kan imidlertid blive matchet til de odds, du anmodede om, hvis disse odds bliver tilgængelige igen, efter at du har placeret dit spil,

eller
  • Dit spil forbliver umatchet, hvis de odds, som mindst svarer til dem, du har anmodet om, ikke bliver tilgængelige.

MatchMe er en funktion, der kan hjælpe dig med at matche dit spil ved første spilplacering. Hvis dit spil stadig er umatchet eller delvist matchet efter den første spilplacering, er det underlagt den almindelige Spillebørsmekanik med hensyn til umatchede eller delvist matchede spil.

Hvordan slår jeg "Bedste spiludførelse" til eller fra?

Funktionen Bedste prisudførelse er som standard aktiveret for alle kunder, og dette er også Betfairs anbefalede indstilling. Er du imidlertid bosiddende i Storbritannien og ønsker at slå funktionen Bedste prisudførelse fra, er der en til/fra-funktion, der gør det muligt at slå den fra når som helst.

• På en computer finder du til/fra-funktionen ved at gå til fanen "Spil" i menuen "Indstillinger”.
  • På mobilen finder du til/fra-funktionen ved at gå til "Indstillinger" fra A-Z-menuen og derefter vælge "Oddsindstillinger".
  • Du vil ikke kunne slå MatchMe-funktionen til, hvis Bedste prisudførelse er slået fra