Spillebørs: Hvad er MatchMe

Hvad er MatchMe?

Det er en funktion, der gør det nemmere at få dit spil matchet.

Når MatchMe er slået til, kan du blive matchet med et forudbestemt interval af odds, hvilket gør dig i stand til at opnå en mere vellykket matchningssats på Spillebørsen.

Markeder kan være flygtige, og hurtige oddsbevægelser kan nogle gange resultere i umatchede spil.
Hvis du ønsker at øge dine chancer for at få et fuldt matchet spil, kan MatchMe hjælpe.

Hvordan fungerer MatchMe?

Det er en smart ordretype, der finder de bedst tilgængelige odds for dig til din ønskede indsats, hvis oddsene reduceres (kun købespil, der gælder for denne funktion).
Funktionen arbejder sammen med Bedste prisudførelse, så hvis markedet bevæger sig til din fordel, så gør dine matchede odds det også.
Hvis markedet ikke bevæger sig til din fordel, har vi indført en smart logik, der automatisk gør det muligt at matche dit spil inden for et forudbestemt interval af lavere priser.
Hvis MatchMe ikke kan få dit spil helt matchet, placerer den dit spil som en normal umatchet ordre.

MatchMe er kun tilgængelig for købespil, der placeres via mobilen.

I nedenstående eksempel placeres et spil til 50 DKK til 2.5 med MatchMe slået til. Mens spillet behandles, bevæger oddsene sig til 2.4. Dette er inden for grænsen for den smarte logik, og væddemålet matches til 2.4. Når du placerer et spil med MatchMe til 2.5, er den maksimale ændring i potentielle gevinster 7 % (dvs. matchet til 2.4).

MatchMe-logik

*Maks. og gennemsnit refererer til værst tænkelige scenarier for alle odds, og i de fleste tilfælde matches de mellemliggende priser

Eksempler

Parametre for prislogik

Betfair-stige for klassiske odds

Hvad sker der, hvis oddsene bevæger sig nedad uden for intervallet, efter at jeg har placeret mit spil, men før mit spil matches?

Dette behandles som ethvert normalt umatchet spil og placeres umatchet på markedet til de oprindelige odds, du anmodede om, da du placerede spillet. På dette tidspunkt kan spillet kun matches til de odds, du anmodede om, hvis disse odds bliver tilgængelige igen, efter at du har placeret dit spil, eller

Det forbliver umatchet, hvis de odds, som mindst svarer til dem, du har anmodet om, ikke bliver tilgængelige.

MatchMe er en funktion, der kan hjælpe dig med at matche dit spil ved første spilplacering. Hvis dit spil stadig er umatchet eller delvist matchet efter den første spilplacering, er det underlagt den almindelige Spillebørsmekanik med hensyn til umatchede eller delvist matchede spil.

Hvordan slår jeg "MatchMe" til eller fra?

MatchMe-funktionen er som standard slået fra for alle kunder. Du kan dog når som helst slå funktionen til/fra to steder.

• Du kan finde til/fra-funktionen ved at gå til "Indstillinger" fra A-Z-menuen og derefter vælge "Oddsindstillinger"
  • Du kan også slå funktionen til/fra på spillekuponen, når du placerer købespil

Du skal have Bedste prisudførelse aktiveret for at kunne slå MatchMe til

MatchMe forbliver "slået til", hvis den slås til, medmindre den slås fra ved hjælp af ovenstående metoder.